Från Jennie & Linn

Nu är den näst sista dagen på TS nästan slut och vi närmar oss alltså slutet på denna härliga vecka.

Under veckan har vi två tagit hand om 10 busiga svenska barn. Det har varit en utmaning på vissa sätt, men det har också varit helt fantastiskt och underbart. På förmiddagarna har en av oss dragit med dom äldre på In-between som är TSs program för barn mellan 10 och 13 år. Det har inte alltid varit jätteuppskattat av dessa galna barn, som hellre vill dra runt på området, men vi tror trots allt att dom har haft kul tillsammans med dom andra barnen.Den av oss som inte varit på In-between har tagit hand om dom underbart goa, mindre barnen och det har varit jätteroligt för dom är så lättunderhållna till skillnad från de äldre barnen. Genom dom har vårt tålamod verkligen satts på prov men det har nog varit ganska nyttigt för oss.

Även om det kanske inte låter så, så har vi haft otroligt kul med de äldre barnen också, för dom är ändå underbart goa och vi har verkligen fått lära känna dom ordentligt, och ju längre in på veckan vi kommit så har det gått bättre och bättre.

Eftermiddagarna tillsammans med alla barnen har varit underbara, med sol, bad och härlig gemenskap. Det har helt klart varit dagens höjdpunkt. Så på det stora hela så har det varit en superhärlig vecka, vi har haft jätteroligt och är grymt tacksamma för förtroendet att få ta hand om dessa goa ungar, som är supersköna men busiga :-)

Allt gott!
Linn Karlsson
Jennie Magnusson