Teenstreet '15, dag 4

Skriven av Hjalmar Gustafsson

Hjalmar Gustafsson

Hej jag heter Hjalmar och är 14 år. Jag kommer från en liten ort på 3000 människor som heter Rimforsa och detta är mitt första år på Teenstreet. 

Jag ska berätta om vad som hände mig i går.

Jag var på throne room och sjöng lovsång och hade det en fet tid med gud. Under mötet såg jag en kvinna som satt i rullstol med bandage på foten. Jag ville gärna be för den här kvinnan men jag vågade inte riktigt. 

Jag gick fram och tillbaka och velade länge, men till slut tog jag mod till mig och gick fram till henne. Jag frågade vad hon hette och var hon kom ifrån, och sen frågade jag om jag fick be för henne. Hon ville mer än gärna att jag skulle be för henne och hennes fot. Jag bad för henne på engelska och jag kan inte mycket engelska och är inte så duktig på det. 

Men jag bad på flytande engelska och orden bara flög ut ur min mun. 

Jag sa hejdå till kvinnan och gick tillbaka till min plats och fortsatte att lovsjunga. Jag kollade bak några gånger och första gången jag kollade bak såg jag att det var några tjejer som bad för henne också. Jag bad mer för kvinnan för jag visste att om man bad mer och bad med hjärtat skulle bönen svaras. 

Jag kolla en gång till, bak på kvinnan och hon stod upp. Vi fick ögonkontakt och vi log mot varandra. Jag såg att hon inte riktigt vågade sätta ner foten. Jag bad mer och bad att Gud skulle hjälpa henne att ta det där steget. Jag kollade bak igen, kvinnan stod inte bredvid rullstolen och hon satt inte i den. Jag kollade mot utgången och såg henne gå iväg. 

Gud gör underverk.