TeenStreet Nordic Jönköping

, i Martins blogg

Idag fredag strömmar tonåringar och ledare in på Råslätt från hela Norden. Busslast från Finland och med bilar från Norge och Danmark. Vi laddar för årlig TeenStreet helg och förväntan ligger i luften. Väntan efter att återse vänner. Många av dem som kommer har träffats på tidigare TeenStreet konferenser.  Väntan efter Gud och vägledning för livet med Jesus. Helgen funkar också som upptakt inför sommarens TeenStreet konferens i Tyskland 28 juli-4 augusti.

Huvudtalare är Gary Witherall som jobbar med OM, bosatt i Tyskland. Gary bär på ett starkt vittnesbörd om vägen vidare efter det att hans fru sköts till döds under en tid då de tjänande Gud i Libanon för 10 år sedan. Idag leder han OM Europas initiativ Transform. Det innebär 5 dagars förberedelse på sommarkonferens i Italien. Deltagarna reser därefter i internationella team ut till länderna omkring Medelhavet under några veckor.

Genom TeenStreet vill vi arbeta tillsammans med församlingen för att motivera och utrusta kristna tonåringar till att ha en verklig vänskap med Jesus och reflektera Honom dagligen i sin värld. Hela OM teamet hälsar alla varmt välkomna!

/Martin